Formlar ve Dilekçeler :

Ana Sayfa » » BEYANNAME VERME VE ÖDEME SÜRELERİ

BEYANNAME VERME VE ÖDEME SÜRELERİ

20 Ağustos 2013 | 23:20


Beyanname verme ve ödeme süreleri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Aşağıdaki tabloyu görüntülemede sıkıntı yaşıyorsanız. Bu Linkten bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Eğer muhasebeci değilseniz, beyannamelerin ve genelde yıllık olanları ve 3 aylıkları ne zaman verileceğini ve ne zaman ödeneceğini unutabilirsiniz. Bu yüzden aşağıdaki tablodan yararlanabilirsiniz.
Çoğu kişinin başına gelen bir şey, geçici dönemlerinde yüklü miktarda ödeme çıktığında mükellef afallıyor bir kaç dakika kendine gelemiyor. Bu nedenle muhasebeciniz bir sürpriz yapmadan, bu sürprize hazırlıklı olun. Neyi ne zaman ödeyeceğinizi bilin.

Kimi mükellefler var, aylık verdikleri 100 TL defter parası ile Muhasebecisini kendi elemanı sanıyor. Her muhasebeci mükellefine sekreterlik yapmaz. Sadece defter parasına muhasebeciniz den çok şey beklemeyin derim. Bir muhasebeci gerçek tarife uygulasa oturup ağlarsınız (: 
Konumuza dönecek olursak, kendi muhasebenizi kendiniz yapın. Eğer ücretli bir sekreteriniz yoksa, kendinizin sekreteri olun ve aşağıdaki tabloyu bir köşede saklayın ki, özellikle geçici dönemlerine cebinizde bol parayla girin (:






Paylaş :

0 yorum:

Yorum Yazın

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Muhasebe-Tr.Net - Türkiye'nin Muhasebe Bloğu - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template