Formlar ve Dilekçeler :

Ana Sayfa » , » BİRAZ MOLA - FOOTBALL MANAGER 2014 - FM 2014 CRACK ÇIKAR MI ACABA (:

BİRAZ MOLA - FOOTBALL MANAGER 2014 - FM 2014 CRACK ÇIKAR MI ACABA (:

20 Ağustos 2013 | 21:48


FOOTBALL MANAGER 2014
Evde durup dururken takım elbise giydiğiniz oldu mu? Gole sevinirken bir anda “cool” oldunuz mu? Bunlar size tanıdık geliyorsa size güzel bir haberimiz var.
Futbol tutkunlarının vazgeçilmezi olan “Football Manager” serisinin 2014 yılında çıkacak olan versiyonunun tanıtımı yapıldı. Her sene yeni versiyonunu almak için sabırsızlanan fanatikleri, yeni eklenen özellikleri görürse biraz daha sabırsızlanabilir!

İşte oyunda yapılan yeniliklerden birkaçı:
“Buluta kaydetme” özelliği sayesinde kayıt edilen oyunlara istenilen zamanda, istenilen her yerde ulaşılabilecek. Böylelikle kullanıcılar kayıtlarını yanlarında taşımak zorunda kalmayacak. 
Daha gerçekçi transfer hareketleri ve sözleşmeler olacak. Örneğin futbolcu satın alındığı kulübe kiralanabilecek ya da bir transferin yanına kiralık oyuncu eklenebilecek.
Takıma sezon sonu değerlendirmesi yapılabilecek.
Futbolcuların medyayla olan iletişimleri derinleşiyor.
Classic mod’da gelişmler yapıldı.
Menajer ve yönetim ilişkisi arttırıldı. Örneğin menajere başka bir kulüpten teklif geldiğinde redderse kulübe bağlılığı arttığı için yönetimden ek taleplerde bulunabilecek.
Bunlar ve daha fazla ayrıntılarla dolu Football Manager 2014 yine ekim veya kasım ayı gibi karşımızda olacak! Sabırsızlanmamak elde değil…

Oyunun crackine gelince, FM 2013 cracki çıkmıştı ama belli bir tarihte oyundan atıyordu. Sanırım yetkililer gene aynı yolu izleyecek ve crack çıkmayacak. Siz en iyisi promosyonları takip edip oyunu orijinal alın... En iyi bu şekilde oynanır (:

Bu arada promosyonları takip etmeniz açısından size yardımcı olmaya çalışacağım...


Bir kaç ekran görüntüsü















Paylaş :

3 yorum:


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Muhasebe-Tr.Net - Türkiye'nin Muhasebe Bloğu - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template