Formlar ve Dilekçeler :

Ana Sayfa » , » Assassin's Creed 4 | Assassin's Creed 4 Crack mi Acaba (:

Assassin's Creed 4 | Assassin's Creed 4 Crack mi Acaba (:

13 Ağustos 2013 | 19:46



Assassin's Creed IV: Black Flag


Bu neslin en önemli serilerinden bir tanesi olan Assassin's Creed, bildiğiniz gibi dördüncü ana oyunda korsanlık temasını kullanıyor. Seriye sıcak bakmayan oyuncuları bile heyecanlandırabilen oyun için yeni ekran görüntüleri ve konsept tasarımlaryayınlandı.
Ekran görüntülerine baktığımızda, yeni nesilden alındığını düşündüğümüz bu görüntüleringerçekten çok güzel göründüğünü söyleyebiliriz. Ayrıca konsept tasarımlarda ise oyunun geçtiği mekanları ve bu bölgelerin haritalarını görüyoruz. 

Hikaye
Oyun, 1715 yılını yani "Korsanlığın Altın Çağı" denilen dönemi konu alıyor. 1700'lü yılların başında İngiltere, İspanya, Portekiz, Hollanda ve Fransa devletleri arasında bir savaş hüküm sürmektedir.

Bu devletlerin tek amacı ise denizleri ele geçirmek. Korsanlar da bu dönemde devletlere çalışıyorlar. Yani paralı askerler. Bir süre süren savaş 1703 yılında Utrecht Antlaşması'nın imzalanıp barışın ilan edilmesi ile sona erer. Bunun sonucunda ise korsanlar işsiz kalır. 

Ortada kalan korsanlar, ortak çıkarları için birleşirler ve tüm devletlere savaş açarlar. Bu birleşim sonucunda zorunlu kaldıkları için kendi aralarında kurallar oluştururlar. Böylece tarihin ilk gerçek anlamda ırk, din, cinsiyet ayrımı olmayan, demokratik toplumu oluşur. Korsanlar, sayıları arttıkça, devletlerin donanmalarından saklanabilecekleri bir yer bulmaya çalışırlar ve Karayipler'e yerleşirler. 

Buralarda şehirler, sığınaklar kurarlar. Assassin's Creed'in asıl konu aldığı savaş olan tapınakçılar ve suikastçılar arasındaki savaş ise devam etmektedir. Tapınakçılar, suikastçıları alt edebilecek gücü ele geçirmek için Karayipler'e gelirler. Fakat suikastçılar Karayipler'e gelmiş ve korsanlar arasında sayılarını arttırmışlardır.


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Yazın

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Muhasebe-Tr.Net - Türkiye'nin Muhasebe Bloğu - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template